Βίντεο σοκ από τον πόλεμο στην Ουκρανία: Αμαχος που έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά εκτελείται

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που μετέδωσε το ZDF και δείχνει, σύμφωνα με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο, Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία να εκτελούν εν ψυχρώ έναν άμαχο ο οποίος έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Το βίντεο καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου του 2022 από drone, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα. Όπως επισημαίνει το ZDF, δύο ξεχωριστά κλιπ εστάλησαν στην εκπομπή Frontal από ανώνυμη πηγή, και περιείχαν τα σοκαριστικά πλάνα, που τραβήχτηκαν στον αυτοκινητόδρομο Ε40, λίγα χιλιόμετρα δυτικά από το Κίεβο.

Drone κατέγραψε τη θέση ενός ρωσικού τεθωρακισμένου μερικά μέτρα μακριά από ένα βενζινάδικο. Το τανκ φέρει τα αναγνωριστικά των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία. Το drone καταγράφει διάφορα αυτοκίνητα που δεν είναι στρατιωτικά, αλλά απλά επιβατικά, να κατευθύνονται προς το κέντρο του Κιέβου. Οι πρώτοι οδηγοί μπορεί να πρόσεξαν τα ρωσικά τανκ και να έκαναν αναστροφή, ωστόσο ένα γκρίζο-ασημί αμάξι επιβραδύνει και σταματά.

Ένα άτομο βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια σηκωμένα ψηλά αλλά δέχεται πυρά και πέφτει κάτω ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο. Οι Ρώσοι στρατιώτες τρέχουν από τις θέσεις τους στον τόπο του εγκλήματος. Το γεγονός ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες είναι εμφανές από τα λευκά διακριτικά που φορούν για να ξεχωρίζουν από τους εχθρούς στην Ουκρανία, όπως αναφέρει το ZDF.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες

https://twitter.com/i/status/1503751916395843593

real.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις