Το Μικρό Μουσείο Σπηλιάς “Κρικέλη” ανοίγει τις ηλεκτρονικές του πόρτες σε όλο τον κόσμο

Μπορεί στο μέγεθος το Μικρό Λαογραφικό Μουσείο Σπηλιάς να είναι περιορισμένο όμως πλέον έχει αποκτήσει την δική του έντονη παρουσία στο διαδίκτυο του κόσμου. Και λέμε του κόσμου διότι είναι διαθέσιμο και στην αγγλική γλώσσα.

Πρόκειται για μια χορηγία της Ellopia Media Group, έτσι ώστε να μπορούν οι διαδικτιακοί επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το Μουσείο που δημιουργήθηκε μέσα σε 46 μέρες, στις κορυφές του Βουνού Κίσαβος και στο χωριό Σπηλιά του Δήμου Τεμπών.

Το Μικρό Μουσείο Σπηλιάς πρόκειται να λειτουργεί και καθόλη την διάρκεια του χειμώνα, κάθε Σαββατοκύριακο, προσφέροντας στους επισκέπτες δωρεάν τσάι του βουνού με μέλι, μαζί με το παραδοσιακό λουκούμι για να έχουν μια πιο άμεση επαφή με τα τοπικά προϊόντα. Κατα την διάρκεια της εβδομάδας όσα σχολεία σύλλογοι, ΚΑΠΗ, και άλλοι οργανισμοί ενδιαφέρονται να το επισκεφθούν μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα +30 6988009959, +30 6970418354

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί κυρίως για τους μικρούς μαθητές μια και στο Μικρό Μουσείο (ΜΙΜΟΥΣ) Σπηλιάς εκτίθενται παλιά ραδιόφωνα πικάπ τηλέφωνα καθώς και ένα από τα πρώτα κινητά τηλέφωνα που δημιούργησε η AudioVox το 1983. Θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην αναλογική τεχνολογία και να απολαύσουν ήχους από ένα παλιό πικάπ.

Παρατηρούμε με σεβασμό την λειτουργία άλλων Μουσείων εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων με κύριο μέλημα μας να διατηρηθεί το Μουσείο ώς ένας ευχάριστος χώρος του χτες που φεύγοντας μικροί και μεγάλοι, θα έχουν προσθέσει στις γνώσεις τους, όμορφες στιγμές του παρελθόντος’

Αθηνά Κρικέλη, Διευθύντρια ΜιΜουΣ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mimouspilias.com για περισσότερα, και στο Facebook: Mικρό Μουσείο Σπηλιάς

Σχετικές δημοσιεύσεις