H Bιολάντα δεύτερη πλέον σε μερίδιο αγοράς

Σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο αυξάνει τα τελευταία χρόνια το μερίδιό της στην εγχώρια αγορά η θεσσαλική μπισκοτοποιία Βιολάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, η τρικαλινή επιχείρηση του Κώστα Τζιωρτζιώτη πέρασε στη δεύτερη θέση με ένα μερίδιο πωλήσεων κοντά στο 12%, πίσω από τον ιστορικό ηγέτη του κλάδου που είναι η Παπαδόπουλος.

Η επιτυχία της Βιολάντα βασίζεται, εκτός από την ποιότητα των προϊόντων της που αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα, στην ευρεία παρουσία του δικτύου της στη μικρή και στη μεγάλη αγορά, αλλά και στις διαρκώς αυξανόμενες εξαγωγές που πραγματοποιεί.

Επιπλέον η επιχείρηση έχει να υπερηφανεύεται για κάποιους κωδικούς της οι οποίοι κάνουν τη διαφορά στον κλάδο. Παλιότερα ήταν το μπισκότο σοκολάτας full 45, ενώ τελευταία η κατοχυρωμένη σειρά με την επωνυμία Zero, άνοιξε νέους δρόμους στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Βιολάντα διαθέτει δυο εργοστάσια στα Τρίκαλα ενώ ήδη κατασκευάζει τρίτη μονάδα μονάδα παραγωγής στη Λάρισα η οποία θα παρουσιάζει αρκετές καινοτομίες.

Μέχρι τέλος του 2021 θα έχει ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση του τριετούς επενδυτικού της σχεδίου, ύψους 14 εκ. ευρώ, το οποίο, εκτός από τις νέες γραμμές παραγωγής, περιλαμβάνει και νέο logistic center 3.500 παλετοθέσεων.

Κώστας Τόλης thessaliaeconomy.gr

*Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη των μελών του επιχειρηματικού δικτύου ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην έδρα της εταιρείας στα Τρίκαλα

Σχετικές δημοσιεύσεις