69χρονος βρέθηκε νεκρός στο ποτάμι στο Γαρδίκι

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για ψάρεμα χομπίστα ψαρά στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου το μεσημέρι της Δευτέρας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ασχολούμενος με το αγαπημένο του χόμπι.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος άνδρας που κατάγεται από την περιοχή, ξεκίνησε στις 12:00 περίπου να πάει για ψάρεμα στο ποτάμι στο σημείο που βρίσκεται η σιδερένια γέφυρα τύπου Bailey που οδηγεί στο Γαρδίκι και στους ντόπιους είναι γνωστή με το τοπωνύμιο «Παλαιοκάμαρα».

Καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί, με την ανησυχία να γίνεται εντονότερη, όταν ο άτυχος άνδρας δεν απαντούσε στις συνεχόμενες κλήσεις των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν προς αναζήτησή του και πέντε ώρες αργότερα, γύρω στις 5:00 το απόγευμα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του στην προαναφερόμενη τοποθεσία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 69χρονο για να τον μεταφέρει στο ΓΝ Τρικάλων, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή, με πιθανότερη να θεωρείται η «παθολογικής φύσεως αιτία».

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

 

pylinews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις