30 ΧΡΟΝΙΑ «διάλογος»

Θα τα γιορτάσουμε με ειδικές εκδόσεις και εκδηλώσεις

 

Από την προσεχή Δευτέρα ο «δ» με 48 σελίδες μαζί με 16σέλιδο ένθετο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

 

Το ημερολόγιο έγραφε Δευτέρα 29 Αυγούστου 1994. Εκείνη την ημέρα κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο του «διαλόγου» μιας εφημερίδας που έμελλε να γράψει ιστορία όχι μόνο στο τρικαλινό εκδοτικό τοπίο αλλά και ευρύτερα. Αφού σήμερα και ενώ μπαίνει στα τριάντα του χρόνια ο «δ» είναι μία από τις μεγαλύτερες περιφερειακές εφημερίδες της χώρας.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως στις όποιες «δάφνες» του παρελθόντος. Πιστεύοντας πως ο έντυπος τύπος στις τοπικές κοινωνίες, παρά την επέλαση του διαδικτύου, έχει σημαντικό ρόλο για πολλά ακόμη χρόνια σχεδιάζουμε σειρά δράσεων για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του «διαλόγου» και να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση του με την τοπική κοινωνία η οποία τον στήριζε όλες αυτές τις δεκαετίες και γι’ αυτό νοιώθουμε πως τις οφείλουμε πολλά.

Πρώτη δράση και με αφορμή το ότι, όπως και το 1994, βρισκόμαστε μπροστά στις εκλογές για τους Δήμους και την Περιφέρεια προχωρούμε στην έκδοση, από την προσεχή Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ενός 16σέλιδου ένθετου το οποίο θα είναι κυρίως εστιασμένο στην κατάθεση προτάσεων υποψηφίων.

Μετά τις εκλογές θα ακολουθήσει σειρά άλλων ειδικών αφιερωμάτων και εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια του «δ» τα οποία θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2024.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΠΗΣ­

Σχετικές δημοσιεύσεις