27 χρόνια «διάλογος» – Δύο μεγάλες προσφορές για τους συνδρομητές

Πριν λίγες εβδομάδες ο «διάλογος» μπήκε στον 27ο χρόνο κυκλοφορίας του. Από τον Αύγουστο του 1994 και μέχρι σήμερα (πλην ελάχιστων αργιών) κάθε Δευτέρα ενημερώνει με εγκυρότητα τους Τρικαλινούς για τα σημαντικότερα πολιτικά, πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά γεγονότα στο νομό μας αλλά και για τα σπουδαιότερα συμβάντα σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Κατά κοινή ομολογία ο «διάλογος» έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στην τοπική ζωή και στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί χιλιάδες Τρικαλινοί σε καλές και θλιβερές στιγμές τους. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν αρκετά ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ για όλα όσα συνέβησαν στο Ν. Τρικάλων τις τελευταίες δεκαετίες και όλα αυτά θα γίνουν «κτήμα» των χιλιάδων συνδρομητών και αναγνωστών μας.

2 προσφορές

 

Από σήμερα μέχρι τη λήξη του 2020 ισχύουν οι εξής προσφορές:

  1. Κάθε συνδρομητής του «δ», παλιός ή νέος, θα μπορεί να προμηθεύεται στην ειδική τιμή των 15 ευρώ (έκπτωση 50%) το βιβλίο για την ιστορία του Α.Ο. Τρίκαλα. Πρόκειται για μια ιστορική έκδοση 600 μεγάλων σελίδων, έναν αληθινό άθλο (συγγραφέας ο συνάδελφος Σωτήρης Κύρμπας). Εκεί θα βρει ο καθένας ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την πορεία του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, από το 1963 μέχρι και το 2013. Τέτοια έκδοση δεν έχει καμμία άλλη ομάδα της χώρας!
  2. Κάθε νέος συνδρομητής (αλλά και κάθε παλιός εφόσον το επιθυμεί) θα λαμβάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τα 3 τελευταία τεύχη του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και προβάλει τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της σε όλους τους Έλληνες.

 

 

 

ΣΗΜ: Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν νέες ανακοινώσεις για τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ του «δ» που θα γράψουν (την) ΙΣΤΟΡΙΑ στο Ν. Τρικάλων.

Πληροφορίες-παραγγελίες στο τηλ. 24310-73459, ώρες 9 π.μ. – 13.00.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΠΗΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις