17ος Διαγωνισμός Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά»

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 έγινε στα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των υποτροφιών  του 17ου γραπτού διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα φοιτήσουν στην α’ Γυμνασίου. Ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Παπάς Μ. ευχαρίστησε και συγχάρηκε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή των παιδιών τους  και τόνισε τη μεγάλη και ουσιαστική προσφορά του διαγωνισμού σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν , γιατί δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί , μέσα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον  δημιουργικής άμιλλας και αδιάβλητης αξιολόγησης , να  αξιοποιήσει  τις γνώσεις του και τις δυνατότητές του . Για τον λόγο αυτό ο διαγωνισμός έχει καταξιωθεί εδώ και δεκαεπτά χρόνια στη συνείδηση γονέων , μαθητών και εκπαιδευτικών

 

Με βάση τα αποτελέσματα τις δύο υποτροφίες, που καλύπτουν τα ετήσια δίδακτρα της Α΄ τάξης του Γυμνασίου για τη σχολική περίοδο 2020-2021, απέσπασαν οι μαθητές:

  • 1η θέση: Οικονόμου Χρήστος του Γεωργίου (93/100), απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Σακκά
  • 2η θέση: Σαμορέλη Ασπασία- Μαρία του Σεραφείμ (89/100) , απόφοιτη των Εκπαιδευτηρίων Σακκά
  • Την 3η θέση κατέλαβε  ο μαθητής Κουρεμένος Δημήτριος του Γεωργίου (88/100), απόφοιτος του 35ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, που κέρδισε ένα (1) tablet pc.

 

Τα  Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» τους συγχαίρουν για την επιτυχία τους όπως και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και τους εύχονται καλή πρόοδο και συνέχιση των επιτυχιών .

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις