13ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων: “Το τραγούδι της φιλίας”

Το σχολείο μας συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού του EUROPEANSCHOOLRADIO. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή.

 

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Η Ψηφοφορία των Ακροατών European SchoolRadio 2024 ξεκινά αυτή τη στιγμή και λήγει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024! Κάνετε ν’ ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορείτε. Στείλτε το μήνυμα της φιλίας σε όλο τον κόσμο, διαδώστε ραδιοφωνικά και μουσικά. Κοινοποιήστε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στα Μέσα να σας ψηφίσουν! Το πιο δημοφιλές ραδιοφωνικό μήνυμα θα κερδίσει το Βραβείο Ακροατών Ραδιοφωνικού Μηνύματος 2024. Αντίστοιχα, το πιο δημοφιλές τραγούδι θα πάρει το Βραβείο Ακροατών Τραγουδιού 2024.

Το τραγούδι μας :

 

Για να ψηφίσετε, θα χρειαστεί να κάνετε “Σύνδεση” στο European SchoolRadio. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στη Google ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό “Επισκέπτη” μέσω της επιλογής “Εγγραφή/Επισκέπτης”.

 

Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες από Ελλάδα μπορούν να συνδέονται και να ψηφίζουν μέσω του λογαριασμού τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Καλή ψηφοφορία!

 

 

Επιλέξτε το σχολείο 13ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων μας με κωδικό 9775 και αναζητήστε το τραγούδι μας με τίτλο : “Το τραγούδι της φιλίας”. Ακούστε το τραγούδι πάνω από το μισό για να εμφανιστεί μια καρδιά. Πατήστε την να μαυρίσει.

Ευχαριστούμε

https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/1/spot

 

Σχετικές δημοσιεύσεις