Χριστουγεννιάτικη και με οικολογικά μηνύματα η όμορφη έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων

Ξεχωριστές και εντυπωσιακές οι δημιουργίες του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων που περιλαμβάνονται στην ομαδική Εικαστική τους Έκθεση, με τίτλο «Οι Ιππότες του Σήμερα», και η οποία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών (Μουσείο Τσιτσάνη).

Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα, η έκθεση θα πλαισιώνεται από διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

Μέσα στο γιορτινό κλίμα, η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στους ιππότες που ανέκαθεν αποτελούσαν φάρο προστασίας της ανθρωπότητας.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Συλλόγου «όπως τότε έτσι και τώρα, ο συμβολισμός των Ιπποτών αποσκοπεί στον αγώνα για έναν βιώσιμο και πιο καθαρό πλανήτη ως “κληρονομιά” για τις επόμενες γενιές. Οφείλουμε, όλοι μας, να αναλάβουμε δράση υιοθετώντας ένα τρόπο ζωής που θα φροντίζει το μεγάλο μας σπίτι, τη Γη. Είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη και να εκπληρώσουμε το χρέος απέναντι στον πλανήτη αλλάζοντας συμπεριφορές για ένα ομορφότερο κόσμο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και υπόκειται στα μέτρα για τις επισκέψεις σε κλειστούς χώρους (ομάδες 10 ατόμων με πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, πρωί και απόγευμα (09:30’-15:00’ και 18:30’-21:30’).

ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις