Χρήστος Μιχαλάκης: Δημιουργούμε μια νέα αθλητική πραγματικότητα για το Νομό

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, έχουμε επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Νομού, αλλά και στη δημιουργία νέων, ώστε αθλητικά σωματεία, αθλητές και πολίτες, να έχουν την δυνατότητα να αθληθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Δεκάδες έργα έχουν υλοποιηθεί, υλοποιούνται και προγραμματίζεται να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άθλησης στην περιοχή μας. Έργα που αφήνουν το αποτύπωμά τους στις τοπικές κοινωνίες, καθώς αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς, αλλά και παρεμβάσεις ώστε να δίνουμε την δυνατότητα στον τοπικό αθλητισμό και τα τοπικά σωματεία να κάνουν σημαντικά βήματα εμπρός.

Από το αθλητικό κέντρο της Σωτήρας, ως την ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη για την δημοπράτηση νέου σύγχρονου κλειστού Γυμναστηρίου στην Πύλη και από τις παρεμβάσεις σε γήπεδα χωριών ως την στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων, υλοποιούμε ένα ευρύ πρόγραμμα που συνεχώς εξελίσσεται. Έργα αναβάθμισης των υποδομών στα γήπεδα Σαραγίων, Οιχαλίας, Γριζάνου, Λυγαριάς, Καρυών, Δήμητρας, αποδυτήρια γηπέδου Μετεώρων και πολλά ακόμη, είναι παρεμβάσεις που έγιναν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, με στοχευμένες κινήσεις, αναβαθμίζουμε διαρκώς το Εθνικό Στάδιο Τρικάλων, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Με σωστό προγραμματισμό και ορθή καταγραφή των αναγκών, αλλά και την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, οραματιζόμαστε, υλοποιούμε και δημιουργούμε μία νέα αθλητική πραγματικότητα προς όφελος των πολιτών.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Σχετικές δημοσιεύσεις