Φιλική ισοπαλία με Ν. Κεραμίδι για τον ΑΟ Τρίκαλα

Ενώ όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι σε αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος τα φιλικά παιχνίδια συνεχίζονται.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟ Τρίκαλα φιλοξένησε στο δημοτικό στάδιο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1.

Οι παίκτες των Ρούσσα – Αρσένου είχαν τις ευκαιρίες για τη νίκη-με κορυφαία το χαμένο πέναλτι- αλλά σίγουρα στα φιλικά παιχνίδια ακόμη και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχτεί ως ένα καλό μάθημα για τα επίσημα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ ήταν η ομάδα με τις ευκαιρίες. Στο 13’ ο Γιοκέ έκανε το σουτ, αλλά ο Πατσαγιώργος έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 19’ ο Κουτσιανικούλης βρήκε τον Κουσκουνά, αυτός πλάσαρε και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 31’ ο Κουσκουνάς βρήκε τον Γιοκέ και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 37’ πλασέ του Κουσκουνά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 39’ πλασέ του Τσενικλή πάνω στη γραμμή έσωσε ο Σανδραβέλης σε κόνρερ.

Στο 40’ σουτ του Κοτσιαρίδη ο Παϊτέρης με μεγάλη δυσκολία έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 55’ ο Γιιαζιτζόγλου που έκανε το σουτ, χωρίς να βρει στόχο.

Στο 68’ ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε στο έδαφος, με τον διαιτητή να είναι κοντά και να λέει στους παίκτες του ΑΟΤ ότι δεν υπήρχε πέναλτι.

Στο 89’ γρήγορη αντεπίθεση με τονΜπατζώνη να κάνει το πλασέ και το 1-1.

Στο 84’ ο Νιάρος έβγαλε την σέντρα ο Λαμπίρης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και το πέναλτι για τον ΑΟΤ. Ο Ζούμα δεν πήρε φόρα, έτσι εύκολη δουλειά για τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Παϊτέρης (46’ Γρηγοριάδης), Σανδραβέλης (63’ Μπολάκης), Νιάρος (88’ Μπραντίτσας), Θεολόγου (70’ Γκοβίνας), Ριζογιάννης (70’ Κατσαντώνης), Κουτσιανικούλης (76’ Σισοκό), Ζούμα (88’ Κοντογιώργος), Κουσκουνάς (63’ Αλεξίου), Κορέλας (63’ Λώττας, Γιόκε (76’ Τσιαφίτσας).

Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙ: Πατσιογιώργος (58’ Παπαδόπουλος), Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος (88’ Κατσάρας), Γιαζιτζόγλου (78’ Καρτσαμπάς), Τόσκας (88’ Ξυδούς), Μαργαρίτης (78’ Δαλαμήτρας), Ιντζόγλου (66’ Κριεμάλντι), Σεχολάρι (33’ Μπατζώνης), Κωτσιαρίδης (78’ Τουλίκας), Τσενικλής (46’ Χατζηπουργάνης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέτσας, Μανασής – Παπαγεωργόπουλος.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις