Φιλικά με τον Πορταϊκό για τους μικρούς μας αθλητές!

Καθώς άνοιξε ο καιρός η αθλητική δραστηριότητα αυξάνεται για όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας. Το Σάββατο το πρωί με ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο η ομάδα μας φιλοξένησε εκείνη του Πορταϊκού. Τέσσερα τμήματα στο σύνολο αγωνίστηκαν (Κ8 – Κ10 – Κ11 – Κ12) , όλα τα παιδιά χάρηκαν πολύ το παιχνίδι καθώς και οι θεατές αφού οι μικροί ήταν ορεξάτοι και απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

 

Οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία , πέρα από το κομμάτι του παιχνιδιού και του αθλητισμού , να δούνε την πρόοδο των μικρών αθλητών . Το συμπέρασμα ήταν ότι τα παιδιά βαδίζουν σταθερά και ανοδικά έχοντας γερές ποδοσφαιρικές βάσεις και κάθε μέρα γίνονται όλο και καλύτερα κάτι το οποίο είναι και ο γενικό στόχος στην αναπτυξιακή ηλικία , κάθε μέρα να γίνομαι λίγο καλύτερος από χθες και να χαίρομαι αυτό που κάνω , αυτός και μόνο αυτός είναι ο σκοπός με τη νίκη και τα γκολ να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

 

Όλα τα παιδιά έφυγαν με πλατύ χαμόγελο απ’ τις εγκαταστάσεις μας πηγαίνοντας να απολαύσουν το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Η δράση δεν σταματάει ποτέ στην ακαδημία μας και όσο ο καιρός γίνεται όλο και πιο ανοιξιάτικος τόσο περισσότερους αγώνες και τουρνουά θα έχουμε για την χαρά και την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας!

Σχετικές δημοσιεύσεις