Υπενθύμιση για σταδιακή λειτουργία του Γ.Ν. Τρικάλων

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα 4 Μαΐου 2020 ξεκίνησε η σταδιακή λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου μας, ως εξής:

1) Σήμερα 4 Μαΐου 2020 άνοιξε το τηλεφωνικό κέντρο του Γραφείου Υποστήριξης του Πολίτη του Νοσοκομείου μας (2431350742) για προγραμματισμό ραντεβού των κάτωθι ιατρείων: Διαβητολογικό, Ιατρείο Υπέρτασης, Οδοντιατρικό, Οφθαλμολογικό, Γαστρεντερολογικό, Αιματολογικό και Ψυχιατρικό (στο τηλέφωνο του ψυχιατρικού ιατρείου 2431350204 θα απευθύνονται μόνο οι χρόνιοι ασθενείς για άυλη συνταγογράφηση).

Επίσης θα λειτουργήσει για ραντεβού το Μικροβιολογικό Εργαστήριο αλλά και το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα (Αξονικός Τομογράφος, Μαγνητικός Τομογράφος και Μαστογράφος (2431350742).

Από 11 Μαΐου 2020 θα ξεκινήσει σταδιακά η επαναλειτουργία και των υπόλοιπων Ιατρείων.

2) Για την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου και την προστασία των πολιτών που προσέρχονται επισημαίνονται τα εξής:

– Ανάμεσα στα ραντεβού θα μεσολαβεί περισσότερος χρόνος, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες διαδικασίες απολύμανσης και να μη δημιουργείται συνωστισμός στους χώρους αναμονής.

– Η προσέλευση των ασθενών θα πρέπει να γίνεται 10 λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού και αποκλειστικά από την είσοδο των Εξωτερικών Ιατρείων όπου θα υπάρχει προσωπικό υποδοχής. Προσοχή τυχόν καθυστέρηση μπορεί να οδηγεί σε ακύρωση του ραντεβού.

– Όπου δεν απαιτείται συνοδός, συνιστάται ο ασθενής να προσέρχεται μόνος του.

Όλοι όσοι επισκέπτονται το Νοσοκομείο θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα, να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις και τους κανόνες υγιεινής.

Αν έχετε προγραμματισμένο ραντεβού και έχετε συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, δύσπνοια ΜΗΝ προσέλθετε στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και επικοινωνήστε με το γιατρό σας τηλεφωνικά.

Με συνεχή δελτία τύπου θα ενημερώνεται το κοινό για την λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου μας.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις