Τρισάγιο για τη μνήμη των Αδικοχαμένων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη

Πέρασαν 27 χρόνια από τον άδικο χαμό των δύο ποδοσφαιριστών του ΑΟ Τρίκαλα, Παντελή Εξηνταφώτη 22 ετών και Στάθη Λαζαρίδη 21 ετών,στις 19 Νοεμβρίου 1996.
Εκείνο το βροχερό απόγευμα, οι δύο από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες εκείνης της ομάδας του ΑΟΤ, είχαν αφήσει στη Λάρισα τον συμπαίκτη τους Βασίλη Τερζή, προκειμένου να πάρει το λεωφορείο για τη Βέρoια και στην επιστροφή συγκρούστηκαν μετωπικά με νταλίκα στο ύψος του Ζάρκου, στον παλιό δρόμο καρμανιόλα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους .
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ την επομένη έγιναν οι κηδείες των δύο παιδιών σε Χαλκηδόνα και Γιαννιτσά απ’ όπου κατάγονταν.
Σήμερα Σάββατο 18/11/23, στο εικονοστάσι που υπάρχει στον χώρο του σταδίου, τελέστηκε τρισάγιο από τον πάτερ Αλέξανδρο, λόγω του ότι η ομάδα αναχωρεί την Κυριακή 19/11 για την Κέρκυρα.
Την μνήμη τους τίμησε σύσσωμη η ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και εκπροσώπους του συλλόγου, ενώ ανθοδέσμη με λουλούδια απόθεσε, ο Γενικός Αρχηγός, Ζήσης Κατσαντώνης.
Την Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα, εκπροσώπησε ο Γιάννης Ράπτης.
Επίσης, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας, ενώ μια ανθοδέσμη με λουλούδια άφησε στο εικόνισμα, ο εκπρόσωπος αυτής, Δημοσθένης Μπαλάφας.
Τον Δήμο Τρικκαίων, εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, Έφη Λεβέντη.
Η απώλεια τους αγγίζει την αθλητική μας κοινότητα, αναδεικνύοντας την ευαίσθητη φύση της ζωής. Σήμερα προσφέραμε τον σεβασμό μας και τη συλλυπητήρια συμπαράσταση μας στις οικογένειες τους. Ας διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη τους μέσα από την αγάπη και την εκτίμηση για το παιχνίδι που αγαπούσαν.

Σχετικές δημοσιεύσεις