Τρίμηνος εκλογικός Μαραθώνιος άρχισε από χθες για το ΠΑΣΟΚ

Μέχρι τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου

 

– Ομιλία του Ανδρέα Σπυρόπουλου χθες στα Τρίκαλα

– Αισιοδοξία για μεγάλη άνοδο (τον Ιούνιο) και νίκης στις εθνικές εκλογές του 2027!

 

Το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων ξεκίνησε από χθες έναν τρίμηνο Μαραθώνιο με τερματισμό στις (ευρώ) κάλπες της 9ης  Ιουνίου. Η εκκίνηση έγινε με την ομιλία του γραμματέα της ΚΠΕ Ανδρέα Σπυρόπουλου. Η ομιλία έγινε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη η οποία γέμισε ασφυκτικά αν και δεν είχε προηγηθεί και ιδιαίτερη κινητοποίηση από την Ν.Ε. Τρικάλων.

Στο πάνελ των ομιλητών ήταν μόνο ο γραμματέας της Ν.Ε. κ. Τριγώνης και ο κ. Σπυρόπουλος. Στις πρώτες θέσεις του ακροατηρίου  οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Ηλιάδης, το μέλος της Κ.Ε. Λώρεν Κασσοπούλου, ιστορικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ όπως ο Στέφανος Πατραμάνης, ο Χρήστος Μαγκούφης, η Σούλα Μερεντίτη, ο Κώστας Φαμίσης, ο Θόδωρος Σπανός, ο Θανάσης Ξάφος κ.α.

Από την Π.Ε. Τρικάλων εντοπίσαμε τον Θανάση Τσιάρα και τον Σάκη Ξάφο ενώ η Χρύσα Ντιντή δεν προσήλθε.

Ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τριγώνης ζήτησε και προέβλεψε αγώνα για την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πείσει πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλαγή στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και αυτός ο ρόλος ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ, κάτι που θα επισφραγισθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Σπυρόπουλος

Στην ομιλία του ο κ. Σπυρόπουλος επικεντρώθηκε αυστηρά σε σκληρή κριτική προς τη Ν.Δ. και αναφορά στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα φλέγοντα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως στους τομείς της οικονομίας (ακρίβεια, Υγείας, Παιδείας, στέγασης των λαϊκών νοικοκυριών. Υποστήριξε πως σκόπιμα η Ν.Δ. έχει αφήσεις τους μικρομεσαίους στη μοίρα τους γιατί αυτή είναι η πολιτική της φιλοσοφία και υποστήριξε πως αυτό θα αλλάξει μόνο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τους παραβρισκόμενους.

Δ.Κ.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις