Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων βραβεύει την παλιά του φοιτήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα βραβεύσει το ΤΕΦΑΑ του ΠΘ που λειτουργεί στα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο της σχολής στις Καρυές.

Την απονομή θα κάνει ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Θεοδωράκης, ο οποίος θα τιμήσει την απόφοιτη (2009) του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις της.

 

 

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Αύγουστο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 χλμ βάδην, με χρόνο 2 ώρες και 47 λεπτά. Στα 38 της χρόνια η Ντρισμπιώτη έγινε πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του βάδην σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 20 Αυγούστου, κατέκτησε και δεύτερο χρυσό στα 20 χλμ βάδην με 1:29:03.

Το σπάνιο κατόρθωμά της, να κερδίσει μέσα σε τέσσερις ημέρες το χρυσό μετάλλιο τόσο στα 20 χλμ. όσο και στα 35 χλμ. βάδην, κατέστησε την Καρδιτσιώτισσα βαδίστρια σε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ήταν μάλιστα μια από τις δέκα υποψήφιες αθλήτριες που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον τίτλο της κορυφαίας στην Ευρώπη για το 2022.

Της βράβευσης θα προηγηθεί η τελετή ορκωμοσίας των διδακτόρων και των αποφοίτων/τριών των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

 

Αφροδίτη Νανάκη

Σχετικές δημοσιεύσεις