Το πιο σημαντικό προσόν της κας Χαράς Ξάνθη

Εάν κάποιοι νομίζουν πως η καλή συνάδελφος Χαρά Ξάνθη σκοπεύει να διεκδικήσει την ψήφο των Τρικαλινών βασιζομένη κυρίως στην όντως εντυπωσιακή της εμφάνιση, τους… προειδοποιούμε πως κάνουν μεγάλο λάθος.

Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε αβίαστα μετά την πρώτη μας συνάντηση, στον πανέμορφο χώρο του «ΑΕΡΙΝΟ» στην Καλαμπάκα. Μια συνάντηση που γρήγορα εξελίχθηκε σε ουσιαστικό διάλογο για τα σημερινά προβλήματα του νομού και κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των πολιτών. Εντύπωση μάλιστα μας προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για θέματα πολιτισμού, τον οποίο η κ. Ξάνθη έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις.

Γι’ αυτό λοιπόν αν συναντήσετε την Χαρά (Ξάνθη) στο δρόμος σας μην διστάσετε να της απευθύνετε οποιαδήποτε ερώτηση και να ξέρετε πως όραμά της είναι να υπηρετήσει ουσιαστικά τον νομό μας και τους πολίτες του. Άλλωστε και η ίδια προέρχεται από τη μεσαία τάξη και είναι ένα από τα στελέχη της Ν.Δ. τα οποία επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να σηματοδοτήσουν το σύγχρονο, το κοινωνικό πρόσωπο του κόμματός του.

Είμαστε λοιπόν σίγουροι πως τους επόμενους μήνες θα έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα με την κ. Χαρά Ξάνθη, η οποία ξεκίνησε από τον Αμάραντο Καλαμπάκας με πολλά όνειρα και μέρος αυτών ήταν πάντα και η προσφορά στο γενέθλιο τόπο.

 

Υ.Γ.: Η κ. Ξάνθη είναι μέλος του Μητρώου στελεχών της Ν.Δ. και ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού ης Ν.Δ.

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις