Το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάστηκε ο νεοσύστατος σύλλογος βοήθειας και αλληλεγγύης «ΜοιράΖΩμαι»

Η εκδήλωση έγινε σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στον δημοτικό κινηματογράφο του μύλου Ματσόπουλου

 

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου στο μύλο Ματσόπουλου, ο νέος σύλλογος βοήθειας και αλληλεγγύης στα Τρίκαλα που έχει τον τίτλο «ΜοιράΖΩμαι».

Όπως κατέγραψε ο «δ», εκ μέρους του Δ.Σ. του νεοσύστατου συλλόγου των Τρικάλων μίλησε στο κοινό ο αστυνομικός Θωμάς Τζιωρτζιώτης, ο οποίος εξήγησε την αρχική του ιδέα που την μετεξέλιξε σε σύλλογο, όπου η βοήθεια, αλληλεγγύη και προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι ο βασικός σκοπός του.

Ο σύλλογος αγκαλιάστηκε σχεδόν με την γέννηση του από πολύ κόσμο στα Τρίκαλα, ενώ το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθεί δυναμικά και στην Καρδίτσα, καλύπτοντας έτσι ένα μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό. Κατά την διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκαν καλλιτεχνικές ομάδες με μουσική και χορό, προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα στο κοινό.

 

Μεταξύ του πολυπληθούς κοινού που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ήταν και αρκετές παρουσίες από την πολιτική ζωή του τόπου, όπως ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης π. Αλέξιος Κανίνας, οι Δήμαρχοι Τρικκαίων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου και Κώστας Μαράβας, ο Βουλευτής Θανάσης Λιούτας, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ντίνος Μπάρδας και Δήμητρα Νάτσινα, ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Γιώργος Ηλιάδης και Μαρίνα Κοντοτόλη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Στέφανος Βαβύλης, ο Αντιδήμαρχος Πύλης Κώστας Ούτρας,  οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης Θοδωρής Χήρας και Βαλάντης Τσιούτσιας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Τρικάλης, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τριγώνης κ.α.

 

 

  Δ. Π.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις