Τμήμα Παραδοσιακής μουσικής στη Μουσική Σχολή «Παπαστάθη»

Στα 24 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της η Μουσική Σχολή «Παπαστάθη» πρωτοπορεί και διαπρέπει με την επιτυχημένη πορεία της, που είναι γεμάτη από εισαγωγές σπουδαστών της στα ανώτερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμμετοχές και βραβεύσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς, πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις και μια σειρά μουσικών συναυλιών, εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

Για το σχολικό έτος 2020-2021 οργανώθηκε η διεύρυνση του τμήματος Παραδοσιακής μουσικής, το οποίο διαθέτει ήδη τάξη Κλαρίνου, Βιολιού και Λαούτου. Η προσθήκη τριών ακόμη οργάνων και τριών αξιόλογων μουσικών συνεργατών είναι γεγονός.

Ο Αποστόλης Αθ. Καραδήμας πτυχιούχος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα διδάξει Σαντούρι, η Σοφία Β. Χαλιάσα, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διδάξει Ταμπουρά και η Δήμητρα Χρ. Καλλιάρα, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διδάξει Κανονάκι και επίσης προετοιμασία για υποψήφιους πανελλαδικών εξετάσεων που θέλουν να εισαχθούν στις Πανεπιστημιακές μουσικές σχολές με κατεύθυνση στα αντικείμενα αυτά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24310.29419

Καλή Μουσική Χρονιά 

Σχετικές δημοσιεύσεις