Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων

Βαλομάνδρας: Σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία με την ενεργειακή κρίση να είναι παρούσα, οι υδραυλικοί στέκονται πάντα δίπλα στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον», τα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

 

 

Όπως κατέγραψε ο «δ», την πίτα ευλόγησε ο  αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Κατσαρός, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απήυθυναν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας, ο μηχανολόγος μηχανικός και επιστημονικός συνεργάτης του συνδέσμου, καθώς και ο Πρόεδρος και το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος και Μαρίνα Κοντοτόλη, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για λίγα λεπτά παρέστη στην εκδήλωση και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο οποίος διατηρεί στενή συνεργασία με τον σύνδεσμο υδραυλικών Τρικάλων.

Στη λαχειοφόρο που υπήρξε στην εκδήλωση, κληρώθηκαν αρκετά δώρα στους τυχερούς που ήταν επαγγελματικά εργαλεία. Μετά την κοπή ακολούθησε πρόγραμμα από ζωντανή ορχήστρα, που κράτησε αμείωτο το κέφι και την διασκέδαση μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις