«Τα πιο όμορφα στολίδια της ΠΟΦΕΚΟ στην Παραμυθοχώρα …»

Ένα καλλιτεχνικό εγχείρημα εμπνευσμένο από την δασκάλα χορού Ντέπυ Ρόζου, ιδιοκτήτρια της Σχολής Χορού & Fitness «Επί σκηνής», πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.

«Κάπου κάπως κάποτε ένα μαγικό ταξίδι ξεκίνησε από τη σχολή χορού Επί σκηνής με μοναδικό προορισμό την μακρινή και μυστική χώρα των παραμυθιών! Την ξακουστή σε όλους Παραμυθοχώρα..» Εκεί πήγαμε και εμείς, οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτές των δυο δομών της  ΠΟΦΕΚΟ (Κ.Δ.Η.Φ. «Γέφυρες Ανάπτυξης» & Σ.Υ.Δ. «Άγιοι Ανάργυροι») και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι. Ανεβήκαμε στην σκηνή και με μια όμορφη διαδρομή καταλήξαμε στον προορισμό μας.. την ΑΓΑΠΗ. Ήταν για εμάς μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ωφελούμενούς μας για την μεγάλη τους προσπάθεια, την υπομονή και το πείσμα να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα και να βρεθούν σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και την παρουσία τους εκεί. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ντέπυ Ρόζου για την ανταπόκρισή της σε αυτή μας την ιδέα και για την άψογη συνεργασία μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις