Τα… ξωτικά τελικά δεν… ευδοκιμούν στη Λάρισα!

Την στιγμή που εμείς στα Τρίκαλα κάνουμε έναν θριαμβευτικό απολογισμό για τον φετινό «Μύλο των Ξωτικών», που η επισκεψιμότητά του ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στη γειτονική μας Λάρισα, την αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, ψάχνονται γενικώς με την αποτυχία του «Πάρκου των Ευχών».
Το εγχείρημα της εκεί Δημοτικής Αρχής είναι γεγονός πως έχει βελτιώσει και έμεινε πίσω ακόμη και από τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου.

Αξίζει να σας μεταφέρω ένα απόσπασμα επιστολής που δημοσιεύτηκε στη χθεσινή «Ελευθερία» Λάρισας από τον Δημοτικό Σύμβουλο (της αντιπολίτευσης), Θανάση Μαμάκο με τίτλο «Δυστυχώς, αποτύχατε στο «Πάρκο Ευχών».

Γράφει λοιπόν ο κ. Μαμάκος πως σε σχετική του έρευνα για τις εκδρομές που διοργάνωσε μεγάλο τουριστικό γραφείο της Αθήνας προς Τρίκαλα και Λάρισα την περίοδο λειτουργίας, των δύο θεματικών πάρκων διαπίστωσε πως για τη Λάρισα οργανώθηκε μόνο μία εκδρομή (!) ενώ για τα Τρίκαλα γινόταν εκδρομές κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Χωρίς να χαιρόμαστε για την αποτυχία των γειτόνων μας θα πρέπει ν α αρχίσουμε από σήμερα να προετοιμάζουμε έναν ακόμη καλύτερο Μύλο για τα προσεχή Χριστούγεννα…

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις