Τα νέα του Α.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 2005

Στην Εθνική (Κ17) Ελλάδος ο Βαλληνδρας!
Μόνο τιμή και υπερηφάνεια αισθανόμαστε όταν ένας αθλητής που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία μας καλείται να συμμετάσχει στις προπονήσεις και αγώνες με την Εθνική Ελλάδος. Πρόκειται για τον 16χρονο Βαλληνδρα Στέλιο γεννηθείς το 2005, τερματοφύλακα της Κ17 και Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, που πρόσφατα υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, κλήθηκε να πάρει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής (Κ17) που θα διεξαχθούν στον Αγ. Κοσμά.
Το ΔΣ, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, οι προπονητές και ολη η οικογένεια της Δήμητρα Απόλλων του εύχονται κάθε επιτυχία και με το Εθνόσημο και να προσπαθήσει να εκπληρώσει τα όνειρα του.

Καλή επιτυχία!

Το ΔΣ , οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι συνεργάτες τους εύχονται σε όλους τους μαθητές που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία και να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους χωρίς άγχος αφού ούτως ή άλλως πάντα υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς!

Μπαμπάς ο Λεωνίδας Πάτρας!

Ο γνωστός προπονητής της Δήμητρα Απόλλων Πάτρας Λεωνίδας έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς αφού τη Πέμπτη η σύζυγός του Νικολίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Όλη η οικογένεια της Ακαδημίας του εύχεται να τους ζήσει, να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!

Σχετικές δημοσιεύσεις