Τα κάλαντα από τη ΣΜΥ άκουσε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Εορταστικό το κλίμα το πρωί της Δευτέρας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με σπουδαστές και σπουδάστριες της ΣΜΥ, να ψάλλουν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Στην καθιερωμένη επίσκεψή τους τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, οι χορωδοί, αλλά και οι μουσικοί της Σχολής, έφεραν γιορτινές νότες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, με το παρών να δίνουν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Γακόπουλος και Ντίνος Μπάρδας.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη, τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της ΣΜΥ ο Χρήστος Μιχαλάκης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και το γιορτινό κλίμα και τους ευχήθηκε υγεία και ευτυχία για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος. Παράλληλα, μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για τις άγιες μέρες που διανύουμε.

Τέλος, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην ΣΜΥ και την Π.Ε. Τρικάλων σε πολλαπλά επίπεδα, ευχαριστώντας παράλληλα τη Σχολή για την προσφορά της στην πόλη.

Σχετικές δημοσιεύσεις