Σχολικοί αγώνες πετοσφαίρισης 8ου ΓΕΛ Τρικάλων

ΔΕΥΤΕΡΑ12-02-2024

Σε έναν ακόμη αγώνα, στα πλαίσια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης κοριτσιών, η ομάδα του σχολείου μας, κέρδισε θριαμβευτικά την αντίπαλη ομάδα, του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων, με 2-1σετ.Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας,την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 09:00 το πρωί.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει το 1ο σετ, όπου η αντίπαλη ομάδα του 3ου ΓΕΛ, παρά την δυναμική της, δεν κατάφερε να αντισταθεί, στο πολύ καλό παιχνίδι και την δυναμική της δικής μας ομάδας.Στο 2ο σετ  το 3ο ΓΕΛ, βγήκε μπροστά στο σκορ,λόγω κάποιων λαθών των παικτριών μας οι οποίες τελικά κατάφεραν να κερδίσουν, ισοφαρίζοντας το σκορ, σε 1-1 σετ.  Στο 3ο και τελευταίο σετ του αγώνα, τα κορίτσια της ομάδας μας, επιδεικνύοντας μια  αξιοθαύμαστη απόδοση, κατάφεραν να κερδίσουν το 3ο σετ, κάνοντας το σκορ 2-1 σετ, κατακτώντας θριαμβευτικά την νίκη.

Στην αρχική 6άδα, ξεκίνησαν οι μαθήτριες Παπαγιάννη Θωμαή, Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Κεραμιώτη Αθανασία, Μίσιου Φωτεινή, Ζιώζια Αικατερίνη και Πάτα Κασσιανή-Δέσποινα. Την υπόλοιπη ομάδα, πλαισίωσαν οι μαθήτριες, Γελαδάρη Αναστασία, Τσιάνα Ευθαλία, Γκατζιού Αθανασία-Νεκταρία, Παπαγιάννη Ευαγγελία, Πασχάλη Φωτεινή, Πατσιαλή Ελεονόρα, Ζάμπρα Αγγελική, Στεργίου Όλγα Μιχαέλα. Οπροπονητής της ομάδας μας,ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγήςκος Γουσόπουλος Σωτήριος.

Το αγωνιστικό κλίμα και η απόδοση της ομάδας του 8ου ΓΕΛ, ήταν πολύ καλά, και το παιχνίδι πολύ δυνατό, γεγονός που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ένας τελικός. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, είχαν πολύ κόσμια και αξιοπρεπή συμπεριφορά και αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και της διευθύντριάς μας κ.ΜαριάνναςΑποστόλου.

Συγχαίρουμε τις παίκτριες και τον προπονητή της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σχολικό πρωτάθλημα. Επίσης συγχαίρουμε και την αντίπαλη ομάδα του 3ουΓενικού Λυκείου, για την αξιόλογη προσπάθειά τους και για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο σύλλογος διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ                   Η διευθύντρια του σχολείου

Αποστόλου Μαριάννα

Σχετικές δημοσιεύσεις