Συνέντευξη Λιούτα εφ’ όλης της ύλης

Προσκεκλημένος στο τηλεοπτικό κανάλι ONE βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2023 ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, όπου και ερωτήθηκε για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Θανάσης Λιούτας αναφέρθηκε στην υλοποίηση των δεσμεύσεων και εξαγγελιών του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, καθώς και στη συνεπή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, η οποία βοηθά και ενισχύει ολόκληρη την κοινωνία και ειδικότερα τους πιο ευάλωτους και αδύναμους συμπολίτες μας. Ο ίδιος ο βουλευτής υπογράμμισε ότι η ενίσχυση του πρωτογενούς μας τομέα αποτελεί πάρα πολύ σημαντικό και διαρκή μας στόχο.

Ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε επιπρόσθετα και εξειδικευμένα στα μέτρα στήριξης, τα οποία ελήφθησαν και λαμβάνονται για την ενίσχυση γενικότερα της εθνικής μας οικονομίας. Μέτρα στήριξης, τα οποία, όπως ανέφερε ο Βουλευτής, αποσκοπούν στην αύξηση της απασχόλησης και στην ανάπτυξη κάθε τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Ερωτήσεις – και ως μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων – δέχθηκε ο Θανάσης Λιούτας και αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις, πάνω στην εξωτερική μας πολιτική και ειδικότερα σε σχέση με την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα. Ο Τρικαλινός Βουλευτής τόνισε ότι η στάση, η πολιτική και οι πρωτοβουλίες του Έλληνα Πρωθυπουργού προασπίζουν πάντα τις εθνικές μας θέσεις και τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις