Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρικάλων με τον Χρήστο Μιχαλάκη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων, στα πλαίσια των επαφών με τους τοπικούς φορείς.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Βήτας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Τραγαζίκης και ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Παπαχρήστος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου αφού ευχαρίστησε τον κύριο Μιχαλάκη για την υποστήριξη και τη βοήθεια που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο, αναφέρθηκε στα θέματα που άπτονται του Συλλόγου, τονίζοντας ότι η υπογεννητικότητα αποτελεί το μεγάλο θέμα για τη χώρα μας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια, που λόγω των αυξημένων αναγκών η καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης είναι μεγάλη.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με τον Σύλλογο και τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π. Ε. Τρικάλων βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου, στηρίζοντας τις δράσεις που θα βοηθήσουν την πολύτεκνη οικογένεια και υποστήριξε πως είναι αναγκαία η  στήριξη της οικογένειας, ενός θεσμού που αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Σχετικές δημοσιεύσεις