Συμπληρωματικές κληρώσεις στο 4o Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων Αλεξ. Παπαδιαμάντης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Α΄ Λυκείου, Η Διεύθυνση του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» προκηρύσσει:

– τουλάχιστον ογδόντα τρεις (83) θέσεις μαθητών/τριών στη Α Τάξη του σχολείου μας

– τουλάχιστον σαράντα τρεις (43) θέσεις μαθητριών (κορίτσι) στη Α΄ Τάξη Λυκείου

του σχολείου μας

– τουλάχιστον σαράντα (40) θέσεις μαθητών (αγόρι) στη Α΄ Τάξη Λυκείου

του σχολείου μας

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Πέμπτη  9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9 π. μ., υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης του σχολείου και σύμφωνα με την απόφαση της ΔΕΠΠΣ.

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης κατά της πανδημίας κατά τη διεξαγωγή της κλήρωσης εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στην υπό στοιχεία 74557/Δ6/24.06.2021 (Β΄2708) ΚΥΑ.

Οποιαδήποτε ανάλογη κενή θέση προκύψει στην Α΄ Τάξη Λυκείου και 20 Ιανουαρίου 2022 θα πληρωθεί από τους πίνακες επιλαχόντων της παραπάνω διαδικασίας. Μετά την 20η Ιανουαρίου 2022 παύει η ισχύς των πινάκων επιλαχόντων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας που θα αναφέρει:

“Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου/μαθητής/τριας ………………………………………………<Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας> στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α τάξη του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»” (Επισυνάπτεται)

Σε περίπτωση υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά, η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση απαιτείται να έχει εκδοθεί μέσω της ψηφιακή πύλης govgr στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses

Σχετικές δημοσιεύσεις