Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για σημαντική διάκριση στο ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων

Μία μεγάλη διάκριση γνώρισε το ENEEΓΥΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Τρικάλων συμμετείχε με ομάδα μαθητών στον 12ο διεθνή μαθητικό  διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους «Cinema διαβασες;»στην κατηγορία Σποτ,  που διοργανώθηκε στο Θέατρο Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», όπου απέσπασαν το πρώτο βραβείο.

Μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Τρικάλων παρουσία εκπαιδευτικών και γονιών δέχτηκαν θερμά συγχαρητήρια από εκπρόσωπο της Πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς του διαγωνισμού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και άλλων φορέων. Η χαρά και η συγκίνηση των αντιπροσώπων του ΕΝΕΕΓΥΛ ολοκληρώθηκε όταν μετά από κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλα τα βραβευμένα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κέρδισαν μια βιντεοκάμερα, ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουν να εκφράζονται καλλιτεχνικά και στο μέλλον.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές που έφεραν το σχολείο ψηλά στη γενική κατάταξη γεμίζοντάς μας χαρά και υπερηφάνεια για τη διάκρισή τους. Συγχαίρουμε επίσης τους καθηγητές και τη Διεύθυνση κάθε σχολείου για την υποστήριξη και την καθοδήγηση στην προσπάθεια των μαθητών.

Ευχόμαστε και άλλα βραβεία και άλλες διακρίσεις και κυρίως τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις