Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων για τη διάκριση μαθητών στο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ»

Μετά και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία του 82ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ», θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές των σχολείων που  προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ».

Οι μαθητές που προκρίθηκαν είναι οι ακόλουθοι:

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟΤΑΞΗ
ΘΕΟΧΑΡΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΒ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΠΟΖΙΟΥΡΑΣΑΠΟΣΤΟΛΗΣΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑΓ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΝΤΑΟΥΛΑΣΕΥΤΥΧΙΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΕΛΕΚΑΝΗΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ4ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΡΥΠΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑΑ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΦΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣΧΡΗΣΤΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΑ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΘΕΜΕΛΗΣΣΤΥΛΙΑΝΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΒ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΝΤΟΚΟΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΒ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΣΠΑΧΟΥΣΤΕΦΑΝΙΑΕΚΠ/ΡΙΑ ΑΘΗΝΑΒ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΧΑΜΟΣΘΩΜΑΣ8ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝΓ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή των παιδιών δείχνει το ενδιαφέρον τους για τα μαθηματικά, τους δίνει τη δυνατότητα μέσα από την ευγενή άμιλλα να αναμετρηθούν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους και τους παρέχει τα εφόδια για τη συνεχή βελτίωσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές τους για την προετοιμασία των μαθητών και την ικανότητά τους να τους παρακινήσουν και να τους εμπνέουν. Συγχαρητήρια αξίζουν σαφώς και στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν την προσπάθεια τους  και στο παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το σπουδαίο και γεμάτο διακρίσεις έργο του.

Στους διακριθέντες μαθητές εύχομαι Καλή Επιτυχία  στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα « Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 στην Αθήνα και σε αρκετά Περιφερειακά Κέντρα τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ.

 

Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου

Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Σχετικές δημοσιεύσεις