Συγκινούν οι Σακαφλιάδες με την εθελοντική τους προσφορά στο συνάνθρωπο

Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου οι Σακαφλιάδες  (Sakafliades Trikala Club)τη διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης σε όσες οικογένειες ζήτησαν τη βοήθειά τους. Όπως σημειώνουν στο post τους στο fb «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας στις δύσκολες μέρες που ζούμε και που δυστυχώς θα συνεχίσουμε να ζούμε και στο μέλλον.
Στον Σύνδεσμο θα υπάρχουν διαθέσιμα είδη ανάγκης μακράς διάρκειας για όσους επιθυμούν να τα προμηθευτούν. Επίσης είναι δεκτή η κάθε προσφορά υλικών αγαθών κάθε πολίτη αυτής της πόλης (και όχι μόνο) που θέλει να συνεισφέρει στο εγχείρημα αυτό. Σκοπός μας όσο δεν υπάρχει δράση της αγαπημένης μας ομάδας και για όσο διαρκέσει και αυτή η καραντίνα να μετατρέψουμε τα γραφεία του Συνδέσμου μας σε “κοινωνικό παντοπωλείο”. Τονίζουμε ξανά πως μόνο με την αλληλεγγύη μεταξύ μας υπάρχει ελπίδα μέσα στις κοινωνίες. Όσοι δεν είστε σε θέση ή δεν επιθυμείτε να περάσετε από τον Σύνδεσμό μας συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα σας επισκεφθεί άμεσα στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
Είναι δύσκολες οι μέρες. Δε χρειάζονται ντροπές. Είναι ανθρώπινο και το κάνουμε με μεγάλη μας χαρά.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας για τη συγκινητική τους ανταπόκριση στο εγχείρημά μας, φέρνοντας στα γραφεία του Συνδέσμου οτιδήποτε μπορούσε ο καθένας. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι για αυτόν τον σκοπό ανθρωπιάς. Η συλλογή των προϊόντων θα συνεχιστεί. Εννοείται πως όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει να παραλάβει τις σακούλες του. Σε αυτές τις περίεργες εποχές δε θα μείνει μόνος του κανείς. Ο ένας για τον άλλον και θα το ξεπεράσουμε και αυτό!»

Σχετικές δημοσιεύσεις