Στο επίκεντρο και πάλι το Χιονοδρομικό Περτουλίου

Με αφορμή την παραίτηση του Α. Πλαβού

 

Είναι γεγονός πως η υπόθεση ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στον Δήμο Πύλης, δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Αν και η περιοχή προσφέρεται για πολλές δράσεις εναλλακτικού, κυρίως, τουρισμού.

Ένα από τα όπλα της περιοχής θα έπρεπε, εννοούμε στην προ και στην μετά κορονοϊού περίοδο, ασφαλώς να είναι και η αξιοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.

Μετά τα παραπάνω είναι αυτονόητο το εξαιρετικό ενδιαφέρον που αποκτά η επιστολή παραίτησης του κ. Αθανασίου Πλαβού από το Δ.Σ. της εταιρίας (Δημοτικής) που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο. Ασφαλώς με το ίδιο ενδιαφέρον αναμένουν οι επιχειρηματίες της περιοχής και όλοι οι δημότες και την απάντηση της Δημοτικής Αρχής.

 

Η επιστολή του κ. Πλαβού

Όπως σας έκανα γνωστό κατά το τελευταίο ΔΣ της 20/04/2021 επιθυμώ την παραίτησή μου από μέλος της εταιρείας Αξιοποίηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας – Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρία Δήμου Πύλης…

Μιας διοίκησης παρωδία σε μια εταιρεία τραγωδία!

Διοίκηση παρωδία  όταν… ο πρόεδρος αυτής δηλώνει ότι δεν γνωρίζει καν που και πόσα χρωστάει η εταιρία!

Όταν… δεν γνωρίζει «κατά δήλωσή του» ότι τα τελευταία 5 χρόνια η εταιρεία έλαβε από τον δήμο κάπου 1.000.000 ευρώ! και μάλιστα ο δήμαρχος με τον οποίο εκλέχτηκε δήλωνε περήφανα προεκλογικά ότι εξόφλησε το σύνολο των χρεών αυτής! Ο ίδιος δε συμμετείχε και στην προηγούμενη  διοίκηση της εταιρείας…

Εξ αυτού αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον “ΛΟΓΙΣΤΗ” μπας και μάθουμε που και πόσα χρωστάμε!

Τραγωδία καθώς το χιονοδρομικό κέντρο έχει αφεθεί στην τύχη του και σε πλήρη εγκατάλειψη…

Καμιά συντήρηση στην πίστα του τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα καθίζησης  σε ένα σημείο με κίνδυνο να παρασύρει και τον πυλώνα του Lift.

Καμιά συντήρηση στο Lift.

Το σαλέ δε βρίσκεται σε άθλια κατάσταση καθώς η στέγη του βάζει νερά… περιμετρικά ξύλα και τζάμια καταστράφηκαν και στο εσωτερικό του.

Αναγκαστικά λοιπόν… παρωδία και τραγωδία  προσφεύγουμε στην «μαμά» Δήμο προς νέα ενίσχυση οικονομική!

Και βέβαια χωρίς πυξίδα προς το μέλλον καθώς με τα 20.000 Ευρώ που θα συνεισφέρει ο δήμος απλά θα κλείσουμε κάποιες τρύπες!

Το ποιες; Ούτε αυτό μας έγινε γνωστό!

Ερώτημα… αλήθεια η εταιρεία δεν έκανε αίτημα επιστρεπτέας προκαταβολής; Αν όχι γιατί; Αν ναι πόσα έλαβε;

 

Υ.Σ. …Συμφωνώ πλήρως με την θέση του προέδρου της ΑΕ και Γαρδικάρχη φίλου Κώστα Ούτρα ότι… οι δημότες ψήφισαν… και προσθέτω… και ήρθε η ώρα να πληρώσουν και το τίμημα της ψήφου τους!

Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω τον επικεφαλής του συνδυασμού “Πύλης Όραμα” Θεόδωρο Χήρα που με  εμπιστεύτηκε και με τοποθέτησε στην θέση αυτή.

Με Τιμή

Αθανάσιος Πλαβός

Σχετικές δημοσιεύσεις