Στις δικαστικές αίθουσες θα συνεχιστεί η αντιπαράθεση Σούλας Μερεντίτη-Ντίνου Κοτρώνη

Η συνέχεια στο σήριαλ της από πέρυσι αντιπαράθεσης μεταξύ της πρώην Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Σούλας Μερεντίτη και του πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων Ντίνου Κοτρώνη, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η κ. Μερεντίτη εναντίον του κ. Κοτρώνη, για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της σε πρωινή εκπομπή τοπικής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα η υπόθεση θα εκδικαστεί εντός του Ιανουαρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων, όπου αναμένεται να λυθούν άπαξ δια παντός οι διαφορές μεταξύ των δύο αντιδίκων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Ντίνος Κοτρώνης στο πλαίσιο συνέντευξης του στην πρωινή εκπομπή της Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 με την Ευαγγελία Σωτηρίου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, φέρεται να είχε δηλώσει αναφορικά με τον αποκλεισμό της Αττικής οδού από το χιόνι:

«Με ενοχλεί η κριτική των άλλων κομμάτων, με ενοχλεί να μου κουνάει το δάχτυλο η κ. Μερεντίτη, η κυρία του Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου. Τα φαντάσματα του παρελθόντος βγαίνουν τώρα και μιλάνε, τι ήταν η κ. Μερεντίτη, συνάδελφος του Σμπώκου δεν ήταν; Στην κυβέρνηση Σημίτη δεν ήταν; Ή ο ΣΥΡΙΖΑ που βαρύνεται με 100 καμένους, και άλλους τόσους πνιγμένους; Δεν ανέχομαι να μου κουνάνε το δάχτυλο. Και αν έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, έχω κι εγώ δικαίωμα να απαντήσω».

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις