ΣΟΚ στον Τρικαλινό αθλητισμό – Πέθανε ο Απόστολος Γκαραγκάνης

Δεν λένε να στερέψουν τα δάκρυα στα Τρίκαλα από την απώλεια χρήσιμων ανθρώπων σε δημιουργικές ηλικίες με μεγάλη και σημαντική προσφορά στην περιοχή και στον αθλητισμό.

Σήμερα το πρωί έφυγε από την ζωή στον ύπνο του ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου και γυμναστής Απόστολος Γκαραγκάνης σε ηλικία 57 ετών. Οι οικείοι του κάλεσαν ασθενοφόρο όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του αλλά ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αμέσως στο Νοσηλευτικό ίδρυμα βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του όπου και έμαθαν τα δυσάρεστα νέα. Τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Απόστολου Γκαραγκάνη θα αποκαλύψει η νεκροψία που θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Ο Απόστολος ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και έπαιξε  ποδόσφαιρο στο Μεγαλοχώρι, την Ελάτεια, την Χρυσαυγή, την Αγία Μονή, τον Ασκληπιό και την Δήμητρα/Απόλλων.

Στην Δήμητρα/Απόλλων ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και μαζί με τον Νίκο Γιαγιάκο έστησαν μία πρότυπη ακαδημία αναδεικνύοντας παίκτες που πήγαν σε μεγάλους συλλόγους όπως οι Φορτούνης, Αλμπάνης, Νικλητσιώτης, Αφοι Σκόνδρα, Ζαρόπουλος και πολλοί ακόμη.

Τα καμπ που διοργάνωνε στην Μπαλκούρα προσέλκυαν κάθε Άνοιξη σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα και ήταν σημείο αναφοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αφήνει πίσω του την σύζυγο του και δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Νίκη που είχαν ακολουθήσει τα βήματα του και ήταν καθηγητές φυσικής αγωγής.  Ο γιος του Γιώργος μάλιστα  εργαζόταν στην Δήμητρα/Απόλλων μαζί του.

sportrikala.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις