Σάββατο 17 Ιουλίου: «Έρχεται» το νέο τεύχος του «ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ» μαζί με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Η μεγαλύτερη έντυπη προβολή της Θεσσαλίας (μας) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, μέσα από 148 σελίδες!

 

Το Σάββατο 17 Ιουλίου κυκλοφορεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το νέο τεύχος του περιοδικού «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ». Το οποίο λειτουργεί ως ο «έντυπος πρεσβευτής της Θεσσαλίας», στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και ως ένας ισχυρός δίαυλος επικοινωνίας και καλύτερης γνωριμίας των απανταχού Θεσσαλών.

Μέσα από 148 σελίδες υψηλής αισθητικής και ποιοτικού περιεχομένου οι συνεργάτες του περιοδικού «αναδεικνύουν υπέροχα τη Θεσσαλία, τη δική μας Θεσσαλία», όπως γράφει και ο σημαντικός λογοτέχνης, Θεσσαλός και αυτός, Κώστας Ακρίβος.

Σε αυτό το τεύχος συνεχίζεται άριστη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλία και τον κ. Κώστα Αγοραστό, που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στο χτίσιμο σύγχρονης και δυναμικής τουριστικής ταυτότητας της Θεσσαλίας όσο και στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Όμως ο αναγνώστης του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει πολλές πληροφορίες όχι μόνο για τα «βαριά χαρτιά» της Περιφέρειάς μας, Σποράδες, Πήλιο, Μετέωρα, Όλυμπο, Λίμνη Πλαστήρα αλλά και για τις σοβαρές προσπάθειες που γίνονται από μια σειρά δημάρχους για να αναδειχθούν και να ενταχθούν στον τουριστικό χάρτη της Θεσσαλίας και άλλες περιοχές. Όπως ο Δήμος Βελεστίνου, ο Δήμος Μουζακίου, ο Δήμος Κιλελέρ αλλά και η παραλιακή ζώνη του νομού Λάρισας την οποία προσπαθούν να καθιερώσουν ως τόπο διακοπών για όλους τους Έλληνες οι δήμαρχοι Αγιάς και Τεμπών, με διαρκή στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκπληκτικό είναι και το αφιέρωμα σε δύο μεγάλες μορφές της Επανάστασης του 1821, τον Ρήγα Φεραίο (Βελεστινλή) και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και η παρουσίαση και μέσω αυτών της βαριάς ιστορίας του Βελεστίνου Μαγνησίας και του Μαυρομματίου Καρδίτσας.

Δεν θα σας… αποκαλύψουμε όμως άλλα από τα πολλά αφιερώματα του νέου τεύχους του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ απλά θα σας προτρέψουμε, σε όποιο σημείο της Θεσσαλίας ή της Ελλάδας και αν βρίσκεσθε το Σάββατο 17 Ιουλίου, να σπεύσετε να αγοράσετε την πλήρη έκδοση την «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» και μαζί της και τον ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ.

 

Υ.Γ. Σημαντικό θετικό νέο για τον θεσσαλικό και τρικαλινό τουρισμό είναι και το ιδιαίτερο, προσωπικό ενδιαφέρον που δείχνει ο Τρικαλινός υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας και με πρωτοβουλίες που άρχισαν ήδη να αποδίδουν.

 

Του Δημήτρη Κρούπη

Σχετικές δημοσιεύσεις