Π. Γερουλάνος από Τρίκαλα: «Πυρήνας ελπίδας και νέας προοπτικής για τη χώρα το Κίνημα Αλλαγής»

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και πλήθος υποστηρικτών του βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Αχίλλειον  για να ακούσουν τον υποψήφιο για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και την πρότασή του για την Aναγέννηση της κοινωνίας, της παράταξης και της οικονομίας.

Ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στους συγκεντρωμένους υπογράμμισε:

«Η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο του οποίου θεμέλιο είναι η αποκέντρωση της εξουσίας. Πρέπει να απελευθερωθούν οι δυνάμεις της χώρας από το κεντρικό πολιτικό σύστημα που αυτή τη στιγμή μας καταδυναστεύει».


Ο ίδιος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές διεκδικώντας ρόλο και λόγο στην πορεία της παράταξης και της χώρας: «Οι αποφάσεις παίρνονται από εκείνους που συμμετέχουν στις κάλπες. Εκείνοι καθορίζουν την Ιστορία και έχουμε την ευκαιρία αλλά και την ευθύνη να πάρουμε την ιστορία της παράταξης και της χώρας στα χέρια μας. Οι εκλογές της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου είναι πολύ κρίσιμες και αυτό διότι οι πολίτες βλέπουν το Κίνημα Αλλαγής ως πυρήνα ελπίδας. Και αυτό γιατί εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα και να δώσουμε λύσεις ρεαλιστικές και ελπιδοφόρες. Γιατί διεκδικούμε την εξουσία, όχι για την οικειοποιηθούμε αλλά για να την φέρουμε κοντά στον πολίτη. Η χώρα προχωρά σε μια πάρα πολύ επικίνδυνη κατεύθυνση. Οι μόνοι που μπορούμε να πούμε, σταματήστε τώρα και αλλάξτε πορεία, είμαστε εμείς ως Κίνημα Αλλαγής».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις