Ποιητικές και ζωγραφικές δημιουργίες γεμάτες ευαισθησία σε όμορφη κοινή εκδήλωση από τις κυρίες Ελένη Τσιλιλή και Παρασκευή Αλέξη

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού του Μουσείου Τσιτσάνη η κοινή εκδήλωση εγκαινίων της Έκθεσης Ζωγραφικής της Εικαστικού κας Ελένης Τσιλιλή με τίτλο «Φευγαλέες Προσεγγίσεις» και παρουσίασης του βιβλίου της ποιήτριας κας Παρασκευής Αλέξη με τίτλο «Μόνο αν βρέξει» (εκδόσεις λογείον).

Την Έκθεση ζωγραφικής προλόγισε ο Εικαστικός-Χαράκτης κ. Ηλίας Κοτσίρας ενώ το βιβλίο παρουσίασε η Φιλόλογος-Θεατρολόγος & Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων κα Αθανασία Τσιοτινού επισημαίνοντας ότι «Τα ποιήματα με ταξίδεψαν. Υπάρχει μια διάχυτη μελαγχολία αλλά στο τέλος με τη δύναμη της γραφής της καταφέρνει αυτή την απαισιοδοξία να την μετατρέψει σε ένα αισιόδοξο μήνυμα με χαρά για όλους. Θεωρώ ότι αυτά τα ποιήματα είναι ένα ψυχογράφημα της Παρασκευής όπου καταθέτει την προσωπικότητά της, τον χαρακτήρα της, τα όνειρα και τις ελπίδες της» και ποιήματα διάβασε η ηθοποιός- εμψυχώτρια κα Βάσω Γκουγκαρά.

Η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 έως Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 με ώρες επίσκεψης: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-15:00 & 18:00-21:00, Σάββατο & Κυριακή 09:00-21:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις