Ποιες (τρικαλινές) γυναίκες βολιδοσκοπεί ο Κώστας Αγοραστός

Μολονότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός διανύει την τρίτη θητεία του στη Περιφέρεια και πάει ολοταχώς για την επόμενη, χωρίς από την απέναντι πλευρά να υπάρχει κάτι αξιόλογο για την ώρα, έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει το ψηφοδέλτιο του των εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν.

Όσον αφορά τους άνδρες τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Από τη στιγμή που από τα κεντρικά της ΝΔ βγήκε η απόφαση να μην είναι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές Αντιπεριφερειάρχης, ο Χρήστος Μιχαλάκης αυτοδίκαια θα είναι εκ νέου υποψήφιος στη περιφέρεια, Από εκεί και ύστερα έχουμε σίγουρες τις υποψηφιότητες του Ντίνου Μπάρδα,  του Γιάννη Μπουτίνα, του Χρήστου Γακόπουλου και από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα ονόματα του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, του Στέλιου Λάσκου και κάποιων ακόμα που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 2019.

Στις γυναίκες η κατάσταση είναι σαφώς πιο περίπλοκη, αφού αν εξαιρέσει κανείς τη νυν Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δήμητρα Νάτσινα που θα είναι εκ νέου υποψήφια, όλες οι υπόλοιπες ξεκινούν από μηδενική βάση. Η περίπτωση της Παναγιώτας Μανταλιά υπάρχει πάντα και είναι ανοιχτή, ενώ δεν θα είναι σίγουρα υποψήφιες οι κυρίες Ειρήνη Καρρά, Σήλια Γιαννακού και Δήμητρα Κωστοπούλου. Ερωτηματικό αποτελεί προς το παρόν η περίπτωση της κ. Βέρας Μπαλαμίτσα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του «δ», o Κώστας Αγοραστός θέλει στο ψηφοδέλτιο και «βολιδοσκοπεί» την φωτογράφο από την Καλαμπάκα Εύη Ναστογιάννη, την υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας ACT4V και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Τρικκαίων με τον Δημήτρη Παπαστεργίου Άννα Μπέλτσιου και την κτηνοτρόφο, ιδιοκτήτρια κτηνοτροφικής μονάδας και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο Δήμο Πύλης με τον Κώστα Μαράβα Νικολέτα Τζιωρτζιώτη.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις, ποιες τελικά θα διατηρηθούν μέχρι τέλους, καθώς και εδώ παρατηρείται συνωστισμός υποψηφιοτήτων.

 

Δ. Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις