Παπαστεργίου προς Αγοραστό: Δεν φταίνε οι Δήμοι για την αργοπορία του ΕΣΠΑ

«Σήκωσε αμέσως το γάντι» που του έριξε χθες ο Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Απαντώντας, στη Ραδιοφωνική Λέσχη στις βολές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το πως λειτουργούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου του, ο κ. Παπαστεργίου…συνέστησε στον κ. Αγοραστό «όταν δεν μοιράζει το Άγιο Φως στη Θεσσαλία ας καθίσει να δει τι φταίει και πηγαίνει όπως πηγαίνει το ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία. Δεν φταίνε οι Δήμοι για την καθυστέρηση των έργων και αυτό το ζήτημα θα το θέσω και στην ΠΕΔ Θεσσαλίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε επίσης πως «ο κ. Αγοραστός έχει προβλήματα συμπεριφοράς και πως με τις χθεσινές του δηλώσεις υπέπεσε σε δύο θεσμικού χαρακτήρα ατοπήματα. Δεν μπορεί να βγαίνει και να κάνει κριτική στο πως λειτουργούν οι υπηρεσίες άλλου φορέα όταν μάλιστα θα έπρεπε να γνωρίζει πως για το συγκεκριμένο έργο (την ανάπλαση της πλατείας δηλαδή) τη μελέτη δεν την κάνουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αλλά μελετητικό γραφείο που επελέγη κατόπιν διαγωνισμού. Γι’αυτό είναι μικροπρέπεια να γίνονται τέτοιες δηλώσεις όταν για τα υπόλοιπα 15 έργα του ΣΒΑΑ όλες οι μελέτες έγιναν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και έχουν κατατεθεί στην ώρα τους».

Επίσης ο κ. Παπαστεργίου ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει ο κ. Αγοραστός να περιμένει να τον πάρει τηλέφωνο για να του προσφέρει εκδούλευση για ένα καθαρά υπηρεσιακό διαδικαστικό θέμα.

Αυτή η κόντρα πάντως φαίνεται πως θα είναι παρούσα τουλάχιστον και μέχρι τα τέλη του 2023…

Σχετικές δημοσιεύσεις