Ο Γιάννης Μπουτίνας συνεχίζει την προβολή του Θεσσαλικού Τουρισμού

Μπορεί αυτή την εποχή η τουριστική κίνηση στη Θεσσαλία να είναι υπό το μηδέν λόγω του lockdown, όμως η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να προβάλει το τουριστικό μας προϊόν και να δηλώνει, όπου μπορεί, «παρόν»… για την επόμενη μέρα, μετά την υποχώρηση του κορωνοϊού και τη σταδιακή επιστροφή στην (νέα) κανονικότητα.

Στο πλαίσιο αυτής της επιβαλλόμενης εγρήγορσης ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας θα συμμετάσχει σήμερα το μεσημέρι σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα», η οποία διοργανώνεται από την ΙΤΝ NEWS.gr

Η εκδήλωση – συζήτηση στην οποία συμμετέχουν πολλοί εκπρόσωποι φορέων αλλά και επιχειρηματίες του χώρου θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και ο Γιάννης Μπουτίνας θα τοποθετηθεί περίπου στη 1,10 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Να σημειωθεί επίσης πως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στην εξαμηνιαία έκδοση ΔΙΑΚΟΠΕΣ που θα κυκλοφορήσει μαζί με το ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ (και είναι αφιερωμένη επίσης στους χειμερινούς προορισμούς) υπάρχει πολυσέλιδη προβολή των Θεσσαλικών Χειμερινών Προορισμών.

 

Οι καλεσμένοι θα παρουσιάσουν τους χειμερινούς προορισμούς της περιοχής τους , την συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο [email protected] .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα του Forum : www.xeimerinopanorama.mact.gr

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σχετικές δημοσιεύσεις