Ο έρωτας και οι εκφάνσεις του στα νέα ποιήματα της Κατερίνας Ευαγγέλου-Κίσσα

Την νέα της ποιητική  συλλογή με τίτλο «Έρωτα Παράκληση Προστακτική» (εκδόσεις ΑΩ) παρουσίασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Σουίτα art cafe η κα Κατερίνα Ευαγγέλου Κίσσα.

Σύμφωνα με την ίδια «είναι μια ποιητική συλλογή αρκετά τολμηρή, αφορά ερωτικά ποιήματα αλλά ο έρωτας έχει πολλές εκφάνσεις καθώς έχει μέσα μελαγχολία, απογοήτευση, αγάπη, συντροφικότητα και αυτό πραγματεύομαι. Είναι ποιήματα μαζεμένα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα όπου κάποια στιγμή ωρίμασε όλο αυτό σαν σκέψη και μετά από προτροπή φίλων ομότεχνων ποιητών αποφάσισα να τα κυκλοφορήσω. Ευελπιστώ να αγαπηθεί από το Τρικαλινό κοινό και είμαι συγκινημένη από τις θετικές κριτικές που έχει λάβει μέχρι τώρα».

Για το βιβλίο μίλησαν η δικηγόρος κα Άννα Παλαιοδήμου σημειώνοντας ότι «πρόκειται για μια συλλογή ερωτικών ποιημάτων που καλό είναι να διαβάσουμε όλοι γιατί σίγουρα θα βρούμε κάποιους στίχους ή κάποια ολόκληρα ποιήματα που θα μας συγκινήσουν βαθιά» και ο ποιητής κ. Άρης Κατσιανάκος που υπογράμμισε πως «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για να γραφτεί ένα βιβλίο στις μέρες μας είναι αρκετά δύσκολο και ο αναγνώστης του συγκεκριμένου βιβλίου θα έχει πολλά πνευματικά οφέλη».

Η μουσική επιμέλεια της παρουσίασης ήταν του κ. Ερνέστου Λούκα που μελοποίησε και το ποίημα «Ηλιοτρόπια» που ερμήνευσε ο κ. Γιώργος Ντέρης ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Παναγιώτης Μαγκλάρας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις