Νεκρός 32χρονος από τον Κλοκωτό Τρικάλων σε τροχαίο στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας

Στο πένθος βυθίστηκε το βράδυ της Τετάρτης η κοινότητα του Δήμου Φαρκαδόνας, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της στροφής του Προφήτη Ηλία.

Πρόκειται για έναν 32χρονο παλικάρι, το οποίο κινούνταν επί της εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας, με κατεύθυνση προς Λάρισα, όταν για άγνωστους λόγους, η μηχανή στην οποία επέβαινε, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Εξαιτίας της ισχυρής πρόσκρουσης, σύμφωνα με την «Krini Live»  η μηχανή μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, κόπηκε στα δυο ενώ πιθανολογείται ότι πήρε φωτιά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κομμάτια της μηχανής εκτοξεύτηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, περνώντας μπροστά από όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί νέο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 περιπολικά της Αστυνομίας, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο νέο στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας άρχισαν να φτάνουν συγγενείς του άτυχου παλικαριού για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ζούσε στο εξωτερικό όπου εργαζόταν και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο χωριό του με άδεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νέος μετέβαινε στην Λάρισα για να επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο.

 

krinilive.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις