Μια Τρικαλινή στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης

Στα χέρια της Παρασκευής Παπαγεωργοπούλου περνάει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία παίρνει τη σκυτάλη από τον Θωμά Γερμανό που αποστρατεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, αφού προάχθηκε στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Η κυρία Παπαγεωργοπούλου τα τελευταία χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Τροχαίας στην πόλη (ως υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας) και με την εμπειρία της καλείται να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια για επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει καθημερινά η Θεσσαλονίκη, αυτό του κυκλοφοριακού.

«Όπλο» της στην όλη προσπάθεια η πολύτιμη εμπειρία της από τα όσα συμβαίνουν στους δρόμους της πόλης και «σύμμαχοι» της οι συνάδελφοι της που βρίσκονται, όπως και η ίδια καθημερινά, σε αυτούς.

Με καταγωγή από τα Τρίκαλα, η Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου γίνεται η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

(*) στη φωτογραφία η κυρία Παρασκευή Παπαγεωργόπουλου, μαζί με τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης ταξίαρχο Χρήστο Μπουλούμπαση και τον Γιάννη Καστούρα ειδικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα αναπηρίας.

parallaximag.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις