Με 5 ΧΡΥΣΑ και 1 ΑΡΓΥΡΟ επέστρεψε ο ΣΟΑΤ από το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κασσής»

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ-ΣΟΑΤ

Το Κύπελλο διεξήχθη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής στις 19-20 Νοεμβρίου.

Συμμετείχαν 10 αθλητές και οι περισσότεροι και τα πήγαν θαυμάσια. Αναλυτικά:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ

1.Μαρια Τζέλη-Γυναικών
2.Γιώργος Βαργιάμης-Ανδρών

3.Κλεονίκη Γούλα-Νεανίδων
4. Μαρία Τζέλη-Νεανίδων
5.Ρούτσι Αλέξανδρος

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
1.Χρήστος Καμπαγιάννης-Παίδων

Συμμετείχαν χωρίς διάκριση αλλά με καλή απόδοση οι Στέφανος Κρομμύδας, Σόλων Μανασής, Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Βαγγέλης Καραμήτρος, Δημήτρης Μπαρμπούτης

Το γεγονός που χαροποίησε τα στελέχη του ΣΟΑΤ ότι οι αθλητές ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Δεν συμμετείχε η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη λόγω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετέχει στο Διεθνές G2 Τουρνουά στο Παρίσι ενώ η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Εύα Παϊταρίδου θα επανέλθει στις αγωνιστικές επάλξεις το νέο έτος.
Πολύ τιμητικές βραβεύσεις στη διάρκεια του Πανελλήνιου κυπέλλου για την Φανή Τζέλη όσο και για τον προπονητή του Συλλόγου από τον Α Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Χρήστο Παράλη.

 Ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης δήλωσε ότι: «Για μια ακόμη φορά οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα.

Εργαζόμαστε σκληρά, μεθοδικά και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η προπόνηση μας έχει στόχο να βελτιωνόμαστε συνεχώς γι αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή τόσα χρόνια.
Μέσα από τις τάξεις του έχει ανδρωθεί μεγάλος αριθμός παιδιών απ’ όλο τον Νομό, έχουν γυμναστεί σωστά ατσαλώνοντας την υγεία τους στην τόσο σημαντική παιδική και εφηβική ηλικία και έχουν διδαχθεί μέσα από τη φιλοσοφία του ταεκβοντό αξίες και σωστή συμπεριφορά.
Το ΔΣ του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο του ΣΟΑΤ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται να συνεχίσουν την πορεία που έχουν χαράξει οι μεγαλύτεροι αθλητές  με τις σπουδαίες  διακρίσεις. Στο σύλλογο διαβλέπουμε για αρκετά παιδιά εξαιρετική αθλητική πορεία και ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και συνεργασία τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις