Με πολλά παιδικά χαμόγελα η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρως Θεοδωράκη

Μια τρυφερή ιστορία για το πρώτο και σπουδαιότερο πρόσωπο στη ζωή. Μια ιστορία πασπαλισμένη με ενσυναίσθηση και αγάπη άνευ όρων είναι το νέο βιβλίο της αγαπημένης συγγραφέως κας Μάρως Θεοδωράκη με τίτλο «Μαμά, σ’ αγαπώ» (εκδόσεις Μίνωας) που παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου το βιβλιοπωλείο “Τα μαγικά γράμματα” της κας Βούλας Παπαντώνη στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Σουίτας art café.

Σύμφωνα με την κα Θεοδωράκη «Τα παιδιά όταν διαβάζουν ένα παιδικό βιβλίο τους ανοίγεται ένα παράθυρο στον κόσμο. Χρειάζεται το βιβλίο στη ζωή μας γιατί είναι μια βιωματική σχέση που έχουν μαζί του τα παιδιά και όσα περισσότερα βιβλία διαβάζουν τα παιδιά τόσο ποιο υγιείς άνθρωποι θα γίνουν. Η ενσυναίσθηση μας ξεκλειδώνει όλα μας τα συναισθήματα και βέβαια μια από τις πιο βασικές έννοιες είναι η αγάπη γιατί είναι το βασικό συστατικό για να μπορέσει ο άνθρωπος να προχωρήσει στη ζωή».

Αποσπάσματα των βιβλίων αφηγήθηκαν οι ηθοποιοί κυρίες Γωγώ Κατσιανάκου και Βίκυ Ιακωβάκη και ο κ. Αρτέμης Αρκουμάνης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Κυριακής η κα Θεοδωράκη πραγματοποίησε στο Μουσείο Τσιτσάνη ένα πολύ ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο φωνής και λόγου με τίτλο «Εγώ είμαι η φωνή μου», ένα ταξίδι διερεύνησης πάνω στην ανθρώπινη φωνή και στις ανάγκες της.

ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΤΕΛΛΟΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις