Με απόλυτη επιτυχία η κοπή πίτας των συνταξιούχων εμπόρων Τρικάλων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη κατάμεστη αίθουσα “ΑΙΓΛΗ” στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Τρικάλων  Την πίτα ευλόγησε ο π. Παρθένιος από την Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης .

Η εκδήλωση καλύφθηκε με ζωντανή μουσική με καταξιωμένους γνωστούς Τρικαλινούς καλλιτέχνες 

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μάκης Μιχαλίτσης μετά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψαν την ευλογημένη πίτα επιδόθηκαν τα τεμάχια στους προσκεκλημένους και στα μέλη της Ένωσηςτυχερή της βραδιάς προσκεκλημένη κυρία από τη Θεσσαλονίκη 

Συγχρόνως ο κΜιχαλίτσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωσηΣτη συνέχεια πρότεινε και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

Τονίζοντας ιδιαίτερα τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του ΔΣ είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για τη σημερινή αυθόρμητη παρουσία στην κατάμεστη αίθουσα των μελών μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και συγχαίρουμε την καθολική παρουσία των προσκεκλημένων φίλων μας επισήμων που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν την Ένωσή μας σε όλα τα επίπεδα.

ΠρόεδροιΒασίλης Γιαγιάκος Επιμελητηρίου Τρικάλων 

Χρήστος Μπλουγούρας Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων 

Μαρία Αθανασίου Γιαγιάκου Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων 

Κωνσταντίνος Βήτας ΟΑΕΕΤΕΒΕ και Πρόεδρος Πολυτέκνων Τρικάλων 

Ηρακλής Μπλουγούρας Επίτιμος Πρόεδρος ΟΕΜΕΘ

Δώρα Μπαρσούκη Δικηγόρος 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν προσκεκλημένοι από τις ακόλουθες Ενώσεις Συνταξιούχων Θεσσαλονίκης Χατζηγεωργιάδης Ιωάννης, Λάρισας Σακελλαρίου Χρήστος, Καρδίτσας Γιαννάκος Θωμάς.

Κατόπιν άρχισε ένα μίνι ξεφάντωμα σε επίπεδο των καιρών με πολύ κέφι και χαρά, με ζωντανή μουσικήμε τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων.

Το κέφι και ο χορός συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κλείνοντας την επιτυχημένη εκδήλωση ο Πρόεδρος κ. Μιχαλίτσης ευχαρίστησε την παρουσία των επισήμων και των μελών της Ένωσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους κκ Παιδή ΔημήτρηΠαλαύρα Απόστολο, Ντόβα Δημήτρη, Γιδαρόπουλο Βαγγέλη που συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τη Διεύθυνση της αίθουσας ΑΙΓΛΗ.

Ο κΜιχαλίτσης δεσμεύτηκε για ακόμη μία φορά ότι εντός του καλοκαιριού προγραμματίστηκε με το νέο ΔΣ εκδρομές, διακοπές, εκδηλώσεις πάντα σε επίπεδο συνταξιούχων.

Σχετικές δημοσιεύσεις