Μετά το σφοδρό τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα: Κατέληξε τελικά ο 28χρονος ειδικός φρουρός από την Πύλη Τρικάλων

Σε βαρύ πένθος έχει τυλιχθεί η πόλη της Πύλης & ολόκληρη η περιοχή του Δ. Πύλης, μόλις έγινε γνωστό ότι ο συνδημότης μας  Ανδρέας Μπαλλάς σε ηλικία μόλις 28 χρονών έχασε τη μάχη με τη ζωή, καθώς μέχρι σήμερα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στην Αθήνα, στο οποίο κατέληξε ύστερα από σφοδρό τροχαίο, στην περιοχή του Περιστερίου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, την περασμένη Κυριακή, ξημερώνοντας Πάσχα, ο Ανδρέας μαζί με δύο φίλους του, γύριζαν με το αυτοκίνητό του και οδηγό τον ίδιο, στο σπίτι τους, όταν στο Περιστέρι και στο φανάρι της συμβολής των οδών Θηβών & Π. Τσαλδάρη, ο οδηγός έτερου οχήματος, παραβίασε το κόκκινο φωτεινού σηματοδότη, προκαλώντας την σφοδρότατη σύγκρουση των δύο οχημάτων, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του Ανδρέα, ο οποίος τελικά σήμερα, μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Ανδρέας, στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα διέθετε δικό του κουρείο στην Πύλη, τον τελευταίο όμως ενάμισι χρόνο, εργαζόταν ως ειδικός φρουρός στην ομάδα «Δράση» στην Αθήνα, όπου και διέμενε μόνιμα.

 

pylinews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις