Μαλαματίνα: Τον Οκτώβριο η συμφωνία με τους Τρικαλινούς

Στην προκαταρκτική φάση της κατάρτισης συμφωνίας εξυγίανσης με τη Mantis Group, των Τρικαλινών αδερφών Κρομμύδα, είναι η Μαλαματίνα. “Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σύσταση των οικονομικών στοιχείων με το ισοζύγιο μέχρι 31 Αυγούστου και μετά να κατατεθεί στο δικαστήριο η συμφωνία εξυγίανσης”, αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μέλιος, νομικός Σύμβουλος της Μαλαματίνα.

Ο ίδιος συμπληρώνει ότι η κατάρτιση του κύκλου των οικονομικών στοιχείων θα είναι έτοιμη μάλλον τις επόμενες ημέρες και, μέσα στον Οκτώβριο, θα είναι εφικτή η επικύρωση της συμφωνίας. “Προσδοκούμε ότι το δικαστήριο θα μπορεί να εκδώσει απόφαση στις αρχές του χρόνου”.

Η Mantis Group έχει δεσμευτεί να καλύψει το σύνολο των υποχρεώσεων της Μαλαματίνα προς τις τράπεζες, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και όποια ποσά χρειαστούν για ενδιάμεση χρηματοδότηση. Σημειώνεται ότι η Mantis Group είναι από τις μεγάλες ελληνικές εταιρείες στη διανομή αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων, έχοντας στο portfolio της πολύ γνωστά brands, όπως η Red Bull, το Hawaiian Tropic, τα Μars, τα Snickers κ.α.

Η Μαλαματίνα διαθέτει οινοποιητικές εγκαταστάσεις στον Φάρο Αυλίδας και στην Ασωπία Βοιωτίας, καθώς και εμφιαλωτήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο τζίρος είναι στα €13,5 εκ. ευρώ.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από FnB)

Σχετικές δημοσιεύσεις