Μαζί με τους αγρότες ο Σκρέκας στα Τρίκαλα

Τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και την επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενή τομέα, συζήτησε το Σαββατοκύριακο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει με αγρότες στα Τρίκαλα.

 

Ο Υφυπουργός επισκέφθηκε τις περιοχές Σαρακίνα, Περιστέρα και Θεόπετρα. Άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι, με επίκεντρο το κόστος παραγωγής, τις τιμές διάθεσης των αγροτικών προϊόντων και τις επιπτώσεις που προκάλεσε σε επιμέρους κλάδους η πανδημία του κορωνοϊού.

 

Στη συνάντηση που είχε με κτηνοτρόφους αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής στη Θεόπετρα, ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στα μέτρα που θα ανακοινώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το αμέσως επόμενο διάστημα για να καλυφθούν οι απώλειες από την πτώση πωλήσεων την περίοδο του Πάσχα λόγω του κορωνοϊού.

 

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός επισήμανε ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνουν έμφαση στην αναβάθμιση του αγροτικού τομέα και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην ύπαιθρο, καθώς οι Έλληνες αγρότες θα είναι από τις κινητήριες δυνάμεις για την ισχυρή ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας τα επόμενα χρόνια.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικές δημοσιεύσεις