Μαζί με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ στις 10 Ιουλίου

  • Με 148 σελίδες γεμάτες με ομορφιές της Θεσσαλίας και δημιουργίες Θεσσαλών
  • Και «επίσκεψη» στους γείτονές μας, στο νομό Φθιώτιδας!

 

Το πανελλαδικό ταξίδι του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ συνεχίζεται το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, μαζί με μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ έχει πλέον καθιερωθεί ως «ο έντυπος πρεσβευτής της Θεσσαλίας» στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά ταυτόχρονα είναι ένας δυναμικός δίαυλος επικοινωνίας και καλύτερης γνωριμίας των, όπου γης, Θεσσαλών μεταξύ τους.

Στο νέο τεύχος και μέσα από 148 σελίδες θα παρουσιαστεί το σημερινό τουριστικό προφίλ της Θεσσαλίας καθώς και αρκετοί Θεσσαλοί που πρωταγωνιστούν και μοχθούν καθημερινά για την ανάδειξή του και την πανελλαδική και παγκόσμια προβολή του.

Οι συνεργάτες του περιοδικού ετοιμάζουν εξαιρετικά αφιερώματα και με «ζωντανές» περιγραφές και εντυπωσιακές φωτογραφίες καταφέρνουν να «δείξουν» στους επισκέπτες της Θεσσαλίας -αλλά και στους ίδιους τους Θεσσαλούς- γνωστούς αλλά και άγνωστους προορισμούς της Περιφέρειάς μας.

Είναι βέβαιο πως και το νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ, που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, δεν θα λειτουργήσει μόνο ως ένας πρωτότυπος και κατατοπιστικός οδηγός για όσους θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τη σημερινή Θεσσαλία, τους ανθρώπους της και τα προϊόντα της αλλά και πως θα γίνει συλλεκτικό, όπως και τα προηγούμενα και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στις βιβλιοθήκες και κυρίως στις καρδιές δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων.

 

Ο Ξ.Θ. και οι… γείτονές του!

Από αυτό το τεύχος ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ αρχίζει να συστήνει στους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες του και τους… γείτονές του!

Ξεκινάμε από την Φθιώτιδα με την οποία άλλωστε έχουμε στενή… συγγένεια από τους αρχαίους χρόνους.

Περισσότερα γι’ αυτή την… επίσκεψη σε επόμενη ενημερωτική ανακοίνωση.

 

Αφιέρωμα στο Ρήγα Φεραίο

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νέου τεύχους του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ ο εκδότης-διευθυντής του Δημήτρης Κρούπης επισκέφθηκε τον δήμαρχο του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα. Τον ενημέρωσε για το αφιέρωμα που ετοιμάζουμε, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον ξεσηκωμό του γένους, για τον πρωτεργάτη του ξεσηκωμού και εθνομάρτυρα Ρήγα Φεραίο και με χαρά μας πληροφορηθήκαμε για τις δεκάδες (!) εξαιρετικές εκδηλώσεις και δράσεις που έχουν προγραμματισθεί στη γενέτειρα του Βελεστινλή μέχρι τα τέλη του έτους.

Από την πλευρά του ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε με θετικότατα σχόλια για τον ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ ο οποίος εκτός από την συνολική προβολή της Θεσσαλίας στην υπόλοιπη Ελλάδα έχει ήδη κάνει και δύο εξαιρετικά αφιερώματα στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ένα για τη λίμνη Κάρλα (τεύχος 2) αλλά και για ένα από τα «μπαλκόνια» του Δήμου του προς το Αιγαίο, το πανέμορφο Βένετο (τεύχος 4).

 

 

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας (δεξιά) και ο εκδότης-διευθυντής του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ Δημήτρης Κρούπης, σε αναμνηστική φωτό στο δημαρχείο Βελεστίνου, κάτω από το… βλέμμα του Ρήγα Φεραίου!

Σχετικές δημοσιεύσεις